Tickets Fintro Hockey World League Antwerp

Welkom op de ticket interface van de Fintro Hockey World League. Koop hier je tickets, simpelweg door te klikken op de visual die overeenkomt met je gewenste formule (dag ticket, VIP ticket of een passe partout).

Een World League ticket is de hele dag geldig, voor alle wedstrijden!

Stadium seating layout

Alle vakken zijn voorzien van zitplaatsen; Vakken A1, VIP en A2 zijn overdekt; Vak C is voor vrijwilligers; Vak A3 sommige plaatsen beperkt zicht; Vak A4 is ook voor pers en FIH.

Poule and match schedule

Download in hoge resolutie.

Notes: Subject to the approval of the FIH any match(es) may be rescheduled.

 • The sequence of matches on June 30th and July 1st , will be confirmed on completion of the pool matches.
 • The sequence of matches on July 2nd and 3rd, will be confirmed on completion of the quarter-finals.
 • The sequence of matches July 4t and 5th, will be confirmed on completion of the semi-finals.

Opgelet

Er is geen internet ticket verkoop op de wedstrijddag zelf, tickets beschikbaar aan de inkomkassa zolang voorradig.

Promo VIP

Particulieren kunnen tot 2 dagen voor de wedstrijddag een VIP kaartje kopen met 20% korting! Uitgezonderd finale dagen. Te boeken via de link VIP tickets.

Info

Personen die op minstens 3 verschillende dagen 4 of meer tickets wensen te bestellen, kunnen deze bestelling doorgeven aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag met opgave naam, adres, woonplaats, email, datum bezoek, aantal tickets per bezoekdag (adult of child), vakvoorkeur (controleer eerst beschikbaarheid op de site). Minimaal 6 werkdagen voor eerst aangevraagde wedstrijddag bestellen.

Party Tickets

Party ticket geeft toegang vanaf rustperiode laatste wedstrijd van de dag. Deze tickets geven uitsluitend toegang tot de village en het entertainment van die avond (DJ, live band etc.).

Single Tickets

Ticket / Parking

VIP Tickets

Passe-Partout

Party Tickets

Group Tickets (vanaf 50 personen)

Voor Hockey Clubs, Federaties en Families van spelers die meer dan 50 tickets voor een dag bestellen, biedt de Hockey World League U speciale tarieven aan. Zie bijlage:


De algemene voorwaarden Road2Rio VZW worden geaccepteerd bij bestelling van tickets. Prijzen zijn inclusief BTW. Indien men factuur wenst van bestelling, graag aanvinken bij confirmatie bestelling. Factuur is mogelijk bij bestellingen vanaf 150 euro.

Veel gestelde vragen:

Kunnen er kaarten ter plaatse gekocht worden?

Ja, zolang de online tickets niet uitverkocht zijn, kunnen er toegangskaarten ter plaatse gekocht worden tegen een meerprijs.

Tot welke leeftijd is een "Child"?

Kinderen tot en met 15 jaar vallen onder de categorie "Child". Vanaf 16 valt men onder categorie "Adult".

Welke tribunes zijn overdekt?

De plaatsen in tribune A1, VIP en A2 zijn overdekt.

Is het evenement toegankelijk voor rolstoel gebruikers?

Ja, hiervoor dienen er kaarten aangekocht te worden voor vak A3. Vervolgens dient men een e-mail te versturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om zich aan te melden met datum bezoek, kenteken wagen en verwachte uur van aankomst. Er wordt een aparte parkeerplaats voorzien voor rolstoel gebruikers.

Wat is een Passe-Partout?

Een Passe-Partout is strikt persoonlijk en dus enkel geldig voor één persoon. Met de passe partout heb je elke wedstrijddag toegang tot vak A1, inclusief de finale dagen. Gelieve je aan te melden aan de accreditatiebalie met pasfoto om de passe-partout in ontvangst te nemen.


  • Locatie

   KHC Dragons
   Gemeentepark 12
   2930 Brasschaat, BELGIUM

   Volg ons

  • Contacteer ons

   • +32 3 331 99 11
   • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   • Stuur ons een bericht
   Brasschaat