Vrijwilligers contests

Tijdens de Hockey World League maak jij als vrijwilliger elke dag kans op leuke prijzen. Dit kan door middel van een Selfiecontest, maar ook door je te onderscheiden en ‘Vrijwilliger van de dag’ te worden. Eveneens maken de Ballpatrol kids kans op leuke prijzen. Hier wordt per categorie (lees: jongens en meisjes) een winnaar van de dag bekend gemaakt.

Hoe doe ik mee?!

Om tot ‘Vrijwilliger van de dag’ uitgeroepen te worden, zullen de vrijwilligers op de top van hun kunnen moeten presteren. Alle shiftleaders selecteren namelijk de beste vrijwilliger van hun shift en geven deze naam door bij de organisatie. Vervolgens zorgt een loting ervoor dat er een winnaar komt uit de geselecteerde namen.

Om in aanmerking te komen voor ‘Ballpatrol kid van de dag’ geldt hetzelfde principe. Hier wordt echter niet door de jury een besluit genomen, maar door Ballpatrol begeleider Gijs Buwalda.

Tot slot is er nog de ‘Selfiecontest’. Alle vrijwilligers kunnen hier aan meedoen door een zo origineel mogelijke foto met passende hashtags op de Facebook pagina van de Hockey World League te plaatsen. Mochten zij geen Facebook hebben, worden de vrijwilligers verzocht om via Whatsapp een foto, eveneens met hashtags en in dit geval ook naam, naar de shiftleader te sturen. Deze zal er vervolgens voor zorgen dat de foto bij de jury terecht komt, waarna er aan het eind van de dag een winnaar wordt gekozen! Mocht je geen Whatsapp hebben, vraag dan even aan een collega om de foto door te sturen.

Wat kan je winnen?

De prijzen worden nog niet bekend gemaakt. Wat wel verklapt kan worden is dat het prijzen zijn die met de Hockey World League 2015 te maken hebben. Fantaseren mag, maar zorg er eerst maar eens voor dat je bij selectie komt! Doe dus je uiterste best en maak er met z’n allen wat moois van!

Team Volunteers

Hockey World League 2015

Volunteer of the day

20/6 Peter Paul Morreau
21/6 Lois van Kerkoele
23/6 Emily de Lijster
24/6 Gerrit van der Wal

Selfie of the day

20/6
21/6 Sofie Stribos
23/6 Aukje Gabriels
24/6 Sofie Wolters

Ballpatrol kid of the day

20/6 Vincent van Flieberge
21/6 Evi Loos
23/6 Esteban Giraud
24/6 Lokke Stribos

  • Locatie

   KHC Dragons
   Gemeentepark 12
   2930 Brasschaat, BELGIUM

   Volg ons

  • Contacteer ons

   • +32 3 331 99 11
   • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   • Stuur ons een bericht
   Brasschaat