Cel Medical

Kinesisten

Voor de cel Medical zijn we op zoek naar kinesisten die de tophockeyspelers bij willen staan gedurende dit toernooi. Bij voorkeur bent u op de hoogte van sportmassages.


Cel Spectator Experience

Vrijwilliger Mascotte

Vanuit de cel Spectator Experience zoeken wij een vrijwilliger die ons mascotte pak wil dragen. In samenspraak met een bureau hebben wij een prachtig drakenpak ontwikkeld wat in aanloop en tijdens het HWL tornooi gedragen zal gaan worden.

Als mascotte ben je iemand die graag naar kinderen toe gaat, het leuk vindt om grappen te maken en niet verlegen bent met veel mensen om je heen. De mascotte gaat een centrale rol spelen voor en tijdens het toernooi. Herken jij je in dit profiel dan zullen wij je met open armen ontvangen en begeleiden.


Promoteam

Voor het promoteam zoeken wij nog enthousiaste jongens en meisjes (+16), die zich eens op een zaterdag of zondag willen vrijmaken, om tijdens belangrijke events promotie te voeren voor het toernooi.

Het is de bedoeling om telkens met een team van 4 mensen tijdens wedstrijden van de eerste ploegen, tijdens het EHL te Bloemendaal, andere grote events… flyers uit te delen om vrijwilligers te werven en in een latere fase om tickets te verkopen. We hebben promotiewagens, een promotiestand, flyers, leuke kledij, ondersteuning van een professionele hostess: kortom, alles om er een telkens een leuke promotiedag van te maken.


  • Location

   KHC Dragons
   Gemeentepark 12
   2930 Brasschaat, BELGIUM

   Follow us

  • Contact us

   • +32 3 331 99 11
   • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
   • Leave a message