Koop hier uw tickets

Proficiat aan alle mannen.

Uitslagen en ranking

Bekijk hier ons fotoboek.Fotodagboek

Live TV

Proficiat aan alle vrouwen.

Boek een hotel

Wij hebben de beste hotels in en rond Antwerpen voor u uitgekozen. Reserveer tijdig!

road2rio sparky
road2rio twitter road2rio facebook road2rio instagram

Twitter Channel

RT @loluy25: Sad to lose in the dying seconds yesterday, but awesome exprerience @hockeywlantwerp Thanks to all… https://t.co/Y5p3ZNO1By

World League Antwerp World League Antwerp

Over de Fintro Hockey World League Antwerp

Belgi‘ is hockey

Na een succesvol EK te Boom in 2013 komt nu de Hockey World League naar ons land. Van 20 juni tot en met 5 juli nemen 10 mannen en 10 damesteams het in een spannende strijd tegen elkaar op. Daarbij gaan ze niet alleen voor de wereldtitel finale ronde, maar vechten ze met name voor een eerste ticket op de Olympische Spelen van Rio in 2016.

De wedstrijden gaan door op de terreinen van Hockeyclub Dragons te Brasschaat. Het hele park wordt omgebouwd tot een hockeytempel waarbij zowel liefhebbers als nieuwsgierigen terecht kunnen voor een stevige dosis spektakel.

In samenwerking metARBH-KBHB
FacebookTwitterinstagram
 
Fintro
Topsport Vlaanderen
Sporting Telenet
EY
AG Insurance
Sligro
Audi
Jupiler
G4S
Lotto
Herva
Scapa
Offitech
Coca cola
Hockey Partner
Hockey Partner
Official Timekeeper
La Deux
VivaCité
La Libre
port of antwerp
revo
Photo credits: Catherine Poels

Nooit zonder Patrick

Als offici‘le Hockey World League Info News Đ beter bekend onder mijn koosnaampje Info - heb ik het plezier om sinds het begin van het toernooi het dagelijkse nieuws met u te delen.

Photo credits: ©FIH - Grant Treeby

In Australi‘ is sport geen hobby maar een levensstijl. Hoewel de Aussies vooral uit hun dak gaan bij Australian football of rugby, komen ze ook graag op de been voor de wedstrijden van de Kookaburras en de Hockeyroos, die al tientallen jaren alle grote toernooien domineren. Het hockey werd uiteraard aan het einde van de 19e eeuw door de Britten ge•ntroduceerd, toen de Navy de kusten van Australi‘ inpalmde.

Photo credits: ©FIH - Stanislas Brochier

Leandro Negre, een visie ten dienste van zijn sport

Leandro Negre, afkomstig van Barcelona, is momenteel aan zijn tweede mandaat bezig als voorzitter van de Internationale Hockey Federatie. Verkozen in 2008 en herverkozen in 2012, kent hij de hockeywereld zeer goed. Zelf begon hij te hockeyen op de leeftijd van 5-6 jaar. Later werd hij opgenomen in de Spaanse selectie en nam hij deel aan de Olympische Spelen van 1968 in Mexico. Na zijn sportieve carriŹre maakte hij de overstap naar de regionale, nationale, Europese en uiteindelijk internationale instellingen van het hockey. Het hockey heeft een belangrijke plaats in de agenda van de Spanjaard. Hij deelde ons mee dat hij in zijn vrije tijd veel aan sport doet: zeilen, tennis en ski‘n. Ook brengt hij graag tijd door met zijn familie en in het bijzonder met zijn kleinkinderen.

  • Locatie

   KHC Dragons
   Gemeentepark 12
   2930 Brasschaat, BELGIUM

   Volg ons

  • Contacteer ons

   • +32 3 331 99 11
   • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   • Stuur ons een bericht
   Brasschaat